Gå till innehåll
Anebyortens Ridklubb
Anebyortens Ridklubb

Personal

Ridskolechef

Mariana Lindberg
Mariana bor på en gård i Eksjö tillsammans med sin man Mikael, fyra hästar och en katt. Hon är uppvuxen i Nässjö med mamma, pappa och fyra syskon. Pappa Nils hade körhästar och lite avel. Hon fick sin första ponny när hon var fyra år och har haft hästar sedan dess. Hon har tävlat i hoppning och lite dressyr. Mariana är utbildad undersköterska, ridinstruktör, ungdomsledare, CNC-operatör och montör. Hon har även tidigare drivit ridskola och jobbat som vikarie på Eksjöortens Ryttarförening. Hon ser nu fram emot alla nya bekantskaper, både människor och hästar på Anebyortens Ridklubb.

Ridinstruktörer

Jennie Björge
Jennie är 47 år och kommer från Hälsingland. Hon flyttade ner till småländska Flisby 2019. Hon är utbildad Msv B-domare och överdomare i dressyr. Jennie har tävlat upp till intermediaire I i dressyr och har två egna halvblod på elva respektive tre år. Den elva åriga valacken Sirre har hon haft sedan har var föl och utbildat själv upp till Msv A-nivå. Unghästen Kottis har hon nyligen köpt och tanken är att den ska visas på 4-årstestet nästa år. Jennie har tidigare jobbat extra på ridskolan i Edsbyn i flera år och har även dressyrlektioner privat på sin fritid.

Elin Henning
Elin är en tjej på 20 år som är uppvuxen på landet och har hållit på med hästar nästan intill hela livet. Har hoppat in och hållt i lektioner på klubben ca 5 år. Rider själv en del och har startat någon enstaka tävling i hoppning.

Karin Fahlberg
Karin är 47 år och är utbildad RIK2. Hon jobbar till vardags som behandlingspedagog men drivet eget företag som ambulerande ridistruktör vilket gör att ni ibland ser henne som vikarie på Anebyortens Ridklubb. Karin på en liten hästgård tillsammans med sin man, hund, katter och hästar.

Stallpersonal

Tommy Johansson
Tommy har arbetat sedan hösten 2014. Han bor på en gård utanför Aneby och är duktig på det mesta. Han är en stor djurvän och katternas absoluta favoritperson, möjligen för att han ger dem lyxgodis med jämna mellanrum. Tommy gör det som behövs på föreningen och är en mästare på att köra traktor och laga det som behövs.

#ViärAORK