Gå till innehåll
Anebyortens Ridklubb
Anebyortens Ridklubb

Personal

Ridskolechef

Sofie Randau
Sofie bor med sin man, son, två hundar och två katter i Forserum. Hon har två hästar och har tidigare tävlat i sportkörning, nu är det dressyr som gäller. Hon är också utbildad WE-ambassadör. Sofie har jobbat på ridskola under flera år och brinner för utbildning och verksamhetsutveckling.

Ridinstruktörer

Mikaela Alderin
Mikaela bor i Bälaryd med sin familj där hon driver företaget Alderin Dressage. Hon är utbildad C-tränare, har arbetat på ridskola och har tävlingsmeriter upp till Grand Prix, har ridit flertalet unghäst-VM och unghästchampionat.

Elin Henning
Elin är en tjej på 20 år som är uppvuxen på landet och har hållit på med hästar nästan intill hela livet. Har hoppat in och hållt i lektioner på klubben ca 5 år. Rider själv en del och har startat någon enstaka tävling i hoppning..

Stallpersonal

Tommy Johansson
Tommy har arbetat sedan hösten 2014. Han bor på en gård utanför Aneby och är duktig på det mesta. Han är en stor djurvän och katternas absoluta favoritperson, möjligen för att han ger dem lyxgodis med jämna mellanrum. Tommy gör det som behövs på föreningen och är en mästare på att köra traktor och laga det som behövs.