Gå till innehåll
Anebyortens Ridklubb
Anebyortens Ridklubb

Personalförändringar

Under november månad välkomnar vi Sofie Randau som verksamhetschef och Mikaela Alderin som ridlärare på Anebyortens Ridklubb.

Mikaela börjar måndag vecka 46 och kommer ha lektioner två dagar i veckan framöver. Mikaela bor i Bälaryd med sin familj där hon driver företaget Alderin Dressage. Hon är utbildad C-tränare och har tävlingsmeriter upp till Grand Prix, har ridit flertalet unghäst-VM och unghästchampionat. Hon har tidigare också arbetat på ridskola.

Den 27 november välkomnar vi Sofie Randau som verksamhetschef på Anebyortens Ridklubb. Sofie har arbetat hos oss tidigare och många av er känner igen henne. Sofie bor med sin man, son, två hundar och två katter i Forserum. Hon har två hästar och har tidigare tävlat i sportkörning, nu är det dressyr som gäller. Hon kan inom kort även titulera sig WE-ambassadör. Sofie har jobbat på ridskola under flera år och brinner för utbildning och verksamhetsutveckling.

Vi ser mycket fram emot att få Mikaela och Sofie som en del av vår verksamhet!

Kontakta styrelsen om ni har frågor eller funderingar, styrelseaork@hotmail.com.

Med vänlig hälsning
Styrelsen Anebyortens Ridklubb

Publicerad: 2023-11-10

Senast uppdaterad: 2023-11-15

Författare: Anebyortens Ridklubb